Вдъхновена от светлината

Доказана от науката

Светлинната терапия Celluma подобрява клетъчното здраве
намалява признаците на стареене, облекчава болката и премахва акнето

Терапия с Celluma 2 пъти седмично

8 седмици по-късно

Терапия с Celluma 2 пъти седмично

4 седмици по-късно

Терапия с Celluma 2 пъти седмично

8 седмици по-късно

Общо 9 процедури за 4 седмици и половина

Как да използвате светлинната терапия на Celluma за най-добри резултати

Когато става въпрос за използване на светлинна терапия, независимо дали става въпрос за терапия със синя светлина за акне, терапия с червена светлина за бръчки и проблеми против стареене или терапия с близка до инфрачервената светлина за болка, най-добре е да разработите подходяща и изпълнима рутинна процедура. Това е малко като ходенето на фитнес – ако се запишете, но не ходите, няма да изпитате нито една от многото ползи от членството във фитнес залата.

Подобно на тренировките и упражненията, ползите от LED светлинната терапия се натрупват. Така че, за да постигнете най-добри резултати, използвайте устройството Celluma поне два-три пъти седмично, а ако желаете, и повече. Използвайте Celluma до 30 минути за всяка зона за по-бързи, по-добри и по-дълготрайни резултати. Въпреки това, ако приемате някакви лекарства или имате някакви заболявания, които забраняват използването на светлинна терапия, не забравяйте да се консултирате с основния си лекар преди употреба.

Удобство на Celluma

Използването на Celluma не би могло да бъде по-лесно, а с 11 модела, от които можете да избирате, има размер и цена, които да отговарят на нуждите и бюджета на всеки. Повечето устройства Celluma са леки и преносими, както и много лесни за употреба. Ако имате шанса да притежавате Celluma iPRO или Celluma iLITE, можете да се насладите на допълнителния бонус и свободата да не се налага да бъдат включени към електрически контакт, тъй като тези устройства се захранват от батерии. Celluma iPRO и Celluma iLITE могат да се използват удобно на открито, да се вземат на походи и на любимите ви спортни събития. Много хора използват Celluma, докато си почиват, гледайки телевизия, четейки, работейки на бюрото си или подремвайки!

И не забравяйте да вземете Celluma със себе си, когато и където и да отидете, независимо дали става дума за бягство през уикенда или за дълга международна ваканция или бизнес пътуване. Всички устройства Celluma се доставят с комплект за международен адаптер, така че можете да използвате Celluma свободно в почти всяка страна по света. Светодиодната светлинна терапия е чудесна за облекчаване на мускулната и ставната умора след напрегнати пътувания, тренировки и пътувания.

Спазване на протокола

Независимо дали използвате светодиодна светлинна терапия за акне, против стареене или болка,против косопад, с Celluma е лесно да се придържате към протокола. Никоя друга светлинна терапия не може да се сравни с универсалността на Celluma. Тя може да бъде поставена навсякъде по тялото, включително върху цялото лице, увита около ставите, поставена върху стъпалата или ръцете или върху гърба, следвайки извивките на гръбначния стълб. Преносимият, пестящ място и лек дизайн позволява лесно съхранение и транспортиране, така че да сте в течение на протокола, където и да се намирате!

Резултати, които говорят сами по себе си

"Celluma е неразделна част от характерните за нас процедури, които използват регенериращите и лифтинг ефекти на многослойни енергийни вълни и технологии в рамките на една сесия. Биофотонните вълни на Celluma се прилагат като последна стъпка за ускоряване на възстановяването, като осигуряват на клетките енергия за изцеление отвътре. Много често препоръчвам устройството като продължаваща поддържаща процедура в домашни условия, за да се оптимизират допълнително резултатите."
Д-р Костас Папагеоргиу
Окулофациална пластична хирургия Ню Йорк Дерматологична група
"Това устройство промени начина, по който се отнасяме към нашите клиенти. То подобри резултатите от много от нашите процедури, като например... лазер, микронидлинг, процедури за лице, и следоперативна пластична хирургия. Celluma PRO е първото устройство, което закупих, малко след като посетих курс на Celluma, проведен от Патрик Джонсън, който беше много образователен. Това устройство ни доведе от мобилен бизнес до спа център с две стаи за процедури и сега, 4 години по-късно, до разширяване на Меди спа с площ 3000 кв. м. Упоритата работа и Celluma PRO помогнаха да превърна мечтите си в реалност и призовавам моите колеги професионалисти да инвестират в закупуването на собствена Celluma. Знам, че това е инвестиция, за която ще бъдат благодарни, защото аз съм всеки ден. Celluma промени живота ми и живота на моите клиенти по начин, който не може да бъде описан с думи."
Никол Джордано
Собственик, Рокланд, Блис Спа
"Моята естетична практика установи, че панелът Celluma е много ефективен за борба със стареенето. Включихме светлинната терапия като част от нашата мултимодална грижа преди и след операция за подмладяване на лицето и в комбинация с цялостната ни грижа за кожата."
Самуел Шаткин младши
Естетичен сътрудник на Центъра за пластична хирургия и усъвършенствана медицинска грижа за кожата, Ню Йорк
"Малко се колебаех дали да инвестирам в Celluma, но не трябваше да се колебая; не бих могъл да бъда по-щастлив. Резултатите са бързи и забележителни. Клиентите ми я харесват. Аз го обичам. От друга страна, обслужването на клиентите е повече от невероятно. Отговарят бързо на въпроси и запитвания и са изключително любезни! Благодаря за преобразяването на моя бизнес!"
Джени Зарате
Монтара, Калифорния
"Използвам LED от години, но панелът Celluma направи лечението много по-лесно. Необходимо е светодиодът да е много близо до тъканта, поради което Celluma е най-доброто устройство в сегмента. Резултатите са фантастични!"
Трейси Мар
Тринити естетика
"Вик за Celluma! Трябва да изпробвам всичко върху себе си, за да бъда вярващ и преди да го представя на клиентите си. Не съм имала трайно сияйно излъчване, откакто започна зимата в Ню Джърси. Дори и с продукти, процедури и др. Това ми се случва всяка зима заради студа навън и принудителното затопляне на въздуха в помещенията. Използвах новия си панел Celluma два пъти тази седмица и като се погледнах в огледалото... ето го - този здравословен блясък! :), а балансът между влагата и мазнините ми изглеждаше постоянен в продължение на 24 часа след използването. Очаквам с нетърпение дългосрочните ефекти!"
Джой Папайоану, сертифициран естетик
Собственик на студио Радост за кожата, Ню Джърси
"Клиентите ми обожават процедурата Celluma. Тя предлага невероятни резултати при различни методи на лечение."
Шарън Раух
Естетика Енкор
"Аз съм горд собственик на два Celluma PROs (аз съм козметик!) и мога само да кажа какъв невероятен продукт имате! Използвам го вече почти 3 години в моя СПА център и имам страхотни резултати!"
Карен Пейн
Кенсингтън Салон и Спа, Тампа, Флорида
"Имам клинична естетична практика "Pampered Skin Studio" в Тусон, в рамките на лекарски кабинет. Celluma е чудесно допълнение към практиката ми в естетиката и е главната съставка на моята "Anti-Aging Signature Facial". Също така насърчавам серия от шест LED процедури за онези клиенти, които наистина искат да видят дългосрочните ползи от LED. Клиентите ми, страдащи от акне, също виждат отлични резултати."
Сюзън Пиър
(РН-естетичка, специализирана в коригираща грижа за кожата)
"Обожавам моята Celluma! Поръчах си панел за LED терапия, след като тежка травма ме прикова към леглото за месеци. Откакто го използвам, забелязвам увеличение на напредъка си и справяне с болката. Използвам го и върху лицето си. Той винаги ми доставя релаксация и усещане за благополочие, когато го използвам."
Джеси Енис
актьор и режисьор, Лос Анджелис, Калифорния
"Като естетик от повече от двадесет години, аз винаги търся нови технологии и нови устройства, които да използвам в работата си. Закупих Celluma преди около две години и тя се оказа една от най-добрите инвестиции, които съм направила в бизнеса си. Първоначалната ми употреба на Celluma беше за упорито акне, но открих, че синият светодиод е изключително успокояващ и за кожата след епилация. Уредът помага за създаването на релаксираща СПА атмосфера за клиентите и се оказа полезен в домашни условия при болки, артрит и пренатоварени мускули. Оборудването е леко и преносимо, така че никога не е неудобно за използване. Не бих могъл да бъда по-доволен от покупката си."
Урсула
Европейската грижа за кожата на Александра, Окулофациална пластична хирургия Ню Йорк Дерматологична група
" Най-добрият продукт за естетика, който някога съм купувал!"
Шери Лин
Бартълсвил, ОК

Синини след една 30-минутна процедура с Celluma

Синини след една 30-минутна процедура с Celluma

Терапия с Celluma 2 пъти седмично

8 седмици по-късно

Терапия с Celluma 2 пъти седмично

5 седмици по-късно

Терапия с Celluma 2 пъти седмично

8 седмици по-късно

Резултати, които говорят сами за себе си

"Всеки пациент с акне, когото сме лекували, е видял резултати още при първото лечение с Celluma и се е записал за пакет или е купил Celluma, за да я използва у дома. Виждал съм и други лечения със синя светлина, но нищо не е дало такива резултати като това на Celluma. Ето какво пише по електронната поща един пациент с хронично кистозно акне от години: "Много ми хареса светлината! Харесва ми как се чувствам/изглежда кожата ми. Зачервяването малко намаля и кожата ми (там, където е чиста) е толкова гладка." Промените в начина на хранене със сигурност помагат, но отнемат време и понякога е трудно да се постигне съответствие от страна на пациентите, особено при тийнейджърите. Celluma предлага на пациента начин да види реални резултати веднага и тези пациенти препоръчват Celluma на други."
Д-р Ан Дунев,Бърбанк, Калифорния
Бърбанк, Калифорния
"Имах възможност да направя проба с Celluma и тя работи толкова добре за нас, че купувам две - една за дома и една за дъщеря ми с тежко акне, която ходи на училище извън държавата (тя беше у дома по време на пробния период, така че я изпробвахме). Съпругът ми го използва върху възпалено коляно и настоява, че се чувства по-добре; използва го и върху някои белези на ръката си заедно с крем CherlyLee MD TrueLipids (хронични, които съвсем наскоро започнаха да заздравяват, а не стари, които е имал от малък), и белезите станаха много по-добри. Не съм сигурен дали е от светлината или от TrueLipids, но белезите изглеждат по-добре. Майка ми също опита Celluma върху ръцете и раменете си заради много силен артрит и смята, че наистина има промяна. Дъщеря ми приемаше перорални лекарства за тежко акне с белези в продължение на десет години и накрая реши, че не иска да продължава да ги вкарва в тялото си. Тя успя да изпробва Celluma само няколко пъти, но когато го направи, лицето ѝ беше значително по-добро на следващия ден. Наистина смятам, че ако го използва редовно, това ще доведе до огромна промяна за нея и ще бъде по-лесно, отколкото да я карам да ходи на дерматолог всяка втора седмица за лечение. Вълнувам се да ги получа и да започна да ги използвам, за да видя какво могат да направят. Тари Домини Сикайрос де Вомаскесобственик, Allure Skincare & Lash, Денвър, CO Здравейте, исках да ви съобщя, че аз и съпругът ми лично сме ОБИЧАНИ от Celluma, тя помогна на болката ни и на моето акне толкова много, че не можем да повярваме!!!"
Микей Дж. Юта
Юта, Съединени Щати
Три години ме преследваше акне в зряла възраст; изпробвах всички продукти на пазара. Често имах временен успех със скъпи локални лечения, но нищо не беше трайно. Ежедневното използване на Celluma излекува кожата ми. След две седмици кистозното ми акне, което се разпространяваше по цялото ми лице, намаля драстично, като премахна дълбоките болезнени петна. След шест седмици нямах възпалени петна от акне. Вече една година имам чиста кожа; Celluma ми върна живота!
Карлей
Ню Йорк Собственик, Алюр грижа за кожата и мигли
"Казвам се Джордан Уоткинс и съм 17-годишен ученик, който в момента учи в гимназията в Лагуна Бийч. Играя волейбол в училището и имам тренировки всеки ден през седмицата, а понякога и през уикендите. Въпреки че след тренировките ми помага леденото на ставите и коленете, няма нищо по-добро от това, което прави Celluma. Celluma ми помага да се отърва от болките, които получавам в коленете или където и да било другаде след тренировки, мачове, турнири и т.н. Използвам Celluma не само за ставите си, но и за лицето си. Като 17-годишно момче, което постоянно се поти от тренировки, имам акне. След като започнах да използвам Celluma всяка вечер върху лицето си, на следващата сутрин видях незабавни резултати. Продуктът промени не само външния ми вид, но и живота ми."
Джордан Уоткисън
Лагуна Бийч, Калифорния
"Използвам Celluma за лицето си, за да изчистя акнето. Със сигурност е удобно да прекараш трийсет минути под светлината, вместо да прекараш трийсет минути, докато ти бодат лицето с игла и после го заливат с химикали."
Уили
Ориндж, Калифорния
"Кожата на сина ми [акне] изглеждаше по-добре в рамките на 2 дни. Бензоил пероксидът му свърши, така че Celluma прави това сама."
Марк
Сими Вали, Калифорния
"Клиентите ми обожават процедурата Celluma. Тя предлага невероятни резултати при различни методи на лечение."
Шарън Раух
Естетично студио Енкор
"Искам да разкажа на света за това каква страхотна компания е Celluma - компания, която наистина подкрепя нашите ветеринари. Честно казано, никога не съм виждал нещо толкова безусловно в живота си! Още веднъж благодаря на Celluma, че подкрепя нашите ветерани."
Карен Къркпатрик от името на родителите си
и двамата пенсионери от армията и флота

Синини след една 30-минутна процедура с Celluma

Синини след една 30-минутна процедура с Celluma

Синина на ръката 20 часа след първа процедура с Celluma

Резултати, които говорят сами за себе си

"През осемте месеца, откакто използвам Celluma, животът ми стана по-приятен. Бойните ми наранявания, болките, дискомфортът и операциите, с които се сблъсквах през годините, станаха по-управляеми. Успях да отложа и допълнителни операции, защото заедно с други процедури Celluma стимулира комфортен оздравителен процес, който ми помогна да живея по-безболезнено. Още веднъж ви благодаря, че ме запознахте с подложката Celluma. Сила и чест."
Джим Гуларте
снайперист от Виетнам, бивш военен
Имах възможност да направя пробен период с Celluma и той работи толкова добре за нас, че купувам два - един за дома и един за дъщеря ми с тежко акне, която ходи на училище извън държавата (тя беше вкъщи по време на пробния период, така че го изпробвахме върху нея). Съпругът ми го използва върху възпалено коляно и настоява, че се чувства по-добре; използва го и върху някои белези на ръката си заедно с крем CherlyLee MD TrueLipids (хронични, които съвсем наскоро започнаха да заздравяват, а не стари, които е имал от малък), и белезите станаха много по-добри. Не съм сигурен дали е от светлината или от TrueLipids, но белезите изглеждат по-добре. Майка ми също опита Celluma върху ръцете и раменете си заради много силен артрит и смята, че наистина има промяна. Дъщеря ми приемаше перорални лекарства за тежко акне с белези в продължение на десет години и накрая реши, че не иска да продължава да ги вкарва в тялото си. Тя успя да изпробва Celluma само няколко пъти, но когато го направи, лицето ѝ беше значително по-добро на следващия ден. Наистина смятам, че ако го използва редовно, това ще доведе до огромна промяна за нея и ще бъде по-лесно, отколкото да я карам да ходи на дерматолог всяка втора седмица за лечение. Вълнувам се да ги получа и да започна да ги използвам, за да видя какво могат да направят.
Майк Дж.
Юта, Съединени Щати
"Толкова съм впечатлена от резултатите само от два пъти, когато използвах Celluma. Използвах я в един и същи ден в продължение на 30 мин. всеки път един след друг! В продължение на седмици изпитвах леки болки в лявата част на кръста в резултат на 2-4-часовото ежедневно шофиране, което извършвам, но съм щастлива да кажа, че вече минаха 5 дни и болката изчезна! Седмицата преди да изпробвам Celluma опитах други устройства като PEMF и йонна терапия и болката изчезна за няколко часа след използването на всяко устройство, за да се върне по-късно същия ден... Очаквам с нетърпение да продължа да изследвам ползите от Celluma върху тялото ми. Благодаря ви за Celluma!"
Алфредо М.
Дана Пойнт, Калифорния
"Откакто включих Celluma в практиката си за козметична хирургия, пациентите ми се радват на значително намаляване на възпалението и синините в резултат на използването на Celluma след операция. Лично аз я използвам редовно и се кълна в нея за облекчаване на болката при стара травма на гърба."
Доктор Джеси М. Д.
Сертифициран дерматолог, дипломат, Американски съвет по козметична хирургия
"Използвах моята Celluma като средство за възстановяване на краката след всяка 5-часова смяна по време на състезанието Race Across America! Покривам двата си квадрицепса и правя 30-минутна светлинна терапия. След това правя 30-минутна светлинна терапия на подколенните сухожилия. По това време обикновено съм заспал. Използвам Celluma и като загрявка за краката. 30 минути светлинна терапия за квадрицепсите е чудесна загрявка преди да се кача на велосипеда и е много добър начин да се подготвите за тежка тренировка. Също така започнах да използвам Celluma за болките в рамото, което ме мъчи от много години. Започнах да използвам светлинната терапия за лечението му и веднага виждам облекчение на болката. Наистина станах фен на Celluma и я използвам почти ежедневно. Благодаря отново за тази страхотна Celluma!"
Мики Даймънд
трикратен национален шампион на Американската асоциация по мотокрос
"Обожавам моята Celluma! Поръчах си панел за LED терапия, след като тежка травма ме прикова към леглото за месеци. Откакто го използвам, забелязвам увеличение на напредъка си и справяне с болката. Използвам го и върху лицето си. Той винаги ме поставя в най-дълбокия и спокоен транс."
Джеси Енис
Актьор (Veep) и режисьор, Лос Анджелис, Калифорния
"Използвах Celluma по време на възстановяването си след пълна смяна на рамото. След една година възстанових по-голям от очаквания обхват на движение, а белегът от операцията почти изчезна на мястото, където Celluma беше директно приложена."
Джеф Р.
Хънтингтън Бийч, Калифорния
"Като превантивна мярка лекарят ми ежегодно предписва локално лекарство за лечение на актинична кератоза. То е изключително сурово и създава червени лезии по цялото ми лице. В крайна сметка лезиите се излющват и се открива нова кожа, която също е червена, сурова и много чувствителна. Оздравителният процес може да отнеме до четири седмици или дори повече, като през това време излизам от къщи минимално. Тази година обаче за първи път използвах Celluma и забелязах значително намаляване на времето, необходимо за заздравяване на лицето ми. Трудно е да се определи точно, но предполагам, че заздравях с около 40% по-бързо от обикновено!! Да се чувствам комфортно на обществени места и да мога да се върна към нормалния си живот много по-бързо - е безценно!!!"
Крис
Санта Ана, Калифорния
"След двустранна операция на лицето реших да използвам Ceulluma само от едната страна на лицето си. Пластичният ми хирург предложи дясната страна, тъй като тя беше видимо по-опухнала и гневна. Десет седмици след операцията дясното ми ухо се излекува много по-бързо и сега е напълно излекувано. Лявото ми ухо, без използването на Celluma, все още е много натъртено и подуто."
Пати
Лагуна Бийч, Калифорния

Вдъхновена от светлината

Доказана от науката

Търсене

Свържете се с нас